Skip to main content
PIXEL BY PIXEL IS JOUW PARTNER BIJ

TOWNHALL WEBINARS

EXPERTS IN TOWNHALL WEBINARS

Het organiseren van online vergaderingen, livestreams en of een townhall webinar is altijd een uitdaging. Zowel inhoudelijk als technisch. Hoe pak je productie hiervan aan en hoe breng je efficiënt mensen online samen? Maak hier kennis met onze dienstverlening en hoe wij jouw organisatie hierin kunnen ondersteunen.

Pixel by Pixel is een full service video agency. Onze uitdaging: online video content maken met een helder verhaal dat aanslaat bij jouw doelgroep. In de afgelopen jaren is de vraag naar online communicatie enorm gegroeid en zijn we voor onze klanten partner in het bedenken en uitvoeren van een Townhall webinar.

TOWNHALL WEBINAR WAAR JIJ WENST

POP UP STUDIO OP LOCATIE OF BIJ ONS IN DE STUDIO

Samenwerken aan een goede en doeltreffend online live event is wat wij het liefste doen. Met professionele cameramensen, regisseurs en streaming-experts bouwen we bij jou op locatie een studio, of kun je terecht in onze eigen studio. Deze is al helemaal voor je ingericht en je hoeft alleen langs te komen. Stream je liever vanaf een externe locatie of vanaf kantoor? Maak van jouw kantoor een studio, voor een Townhall webinar.

BEHIND THE SCENES

VOORBEELDEN

TOP MONDZORG – DENTAL DERBY

Webinar

CBRE INVESTMENT MANAGEMENT

Townhall

CBRE – CONTINENTAL EUROPE TOWNHALL

Townhall

TINA AWARDS

Livestream

CBRE

Townhall

WANNER IS JOUW TOWNHALL WEBINAR?

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Samen bekijken we je wens, maken we een voorstel en zijn we inhoudelijk en technisch graag betrokken.

[contact-form-7 id=”5731″]

CONCEPT

Wie is de doelgroep, wat willen we vertellen en hoe bedenken we een boeiende show? Boeken we een presentator, of laten we medewerkers presenteren? Binnen deze stap maken we een helder plan.

PRE-PRODUCTIE

Met het plan gaan we richting de uitvoering. Scripts schrijven, draaiboeken maken, keuzes maken in wat voor platform, tijden, etc. De juiste mensen worden op de hoogte gebracht en, niet geheel onbelangrijk, we nodigen de doelgroep uit! Is alles set? Dan kunnen we naar de volgende stap.

OPBOUW/DOORLOPEN

Ons team komt aan op locatie. Zorgvuldig bouwen we de studio op. Een foutloze show ontstaat niet zomaar. Samen gaan we repeteren. Hoe is het om te presenteren, om voor de camera’s te staan en hoe werkt de begeleiding van Pixel in de praktijk? Hier nemen we graag tijd voor.

…AND LIVE!

Het moment is daar! Het event is gestart. De wachtmuziek staat aan, we zien de kijkers online binnen komen en we kunnen starten. Onze opnameleider telt af en daar gaan we! Alles wordt opgenomen en kunnen we met de opgenomen content, alle kanten op.

Pixel By Pixel

We zijn bereikbaar op 036-7670186
of via [email protected]

 

Bezoekadres (op afspraak):

Pixel by Pixel
Markerkant 1011G
1316AA Almere
Nederland