Skip to main content

PROFESSIONELE STUDIO

EEN PROFESSIONELE EN FLEXIBELE STUDIO IN DE BUURT VAN AMERSFOORT

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FOTO- EN VIDEOSTUDIO IN DE BUURT VAN AMERSFOORT?

Pixel by Pixel beschikt over een studio van ruim 120m2. Deze is centraal gelegen in Almere, niet ver van Amersfoort, om mooie foto- of videoproducties neer te zetten. Je kunt bij Pixel by Pixel in Almere een studio huren die van alle gemakken is voorzien. Het is ook een fijne plek om te werken en alle ‘creatives’ uit Amersfoort kunnen hun hart op halen. Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet, klik hier voor behind the scenes.

DE FIJNSTE FILM- EN FOTO STUDIO IN DE OMGEVING VAN AMERSFOORT

Het is de super fijne plek om allerlei soorten video’s te maken zoals: productvideo’s, portretvideo’s, employer branding video’s, promotievideo’s, bedrijfsvideo’s, unboxingvideo’s, inspiratievideo’s, reclames maar óók livestreams te doen.

De studio is flexibel inzetbaar naar wens. Er zijn tal van mogelijkheden in de aankleding van de studio. Het is een hele comfortabele en nette plek om lekker je gang te gaan en je klanten te ontvangen. Neem gerust contact op als je specifieke wensen hebt.

PAS DE STUDIO AAN NAAR DE GEWENSTE (HUIS)STIJL

Je kunt door middel van set dressing verschillende sets creëren, om het gevoel bij het merk of onderneming te versterken. We hebben een aantal modulaire en stoffen wanden die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Ook zijn er natuurlijk backdrops aanwezig in verschillende kleuren. Het is zelfs mogelijk wanden in een specifieke kleur te laten schilderen om deze passend te maken bij jouw merk. Ook is er een set met rekwisieten waar gebruik van kan worden gemaakt. Bekijk de specificatiepagina Art voor meer informatie.

ALLES ONDER CONTROLE IN DE STUDIO VLAKBIJ AMERSFOORT

Nu heb je een fantastische set gebouwd maar dan heb je natuurlijk ook goed licht nodig om je set mooi uit te lichten. De studio beschikt over verschillend soorten licht om allerlei lichtplannen te realiseren en de juiste sfeer te creëren. Onze technisch specialisten hebben een uitgebreide kennis van belichting om de mooiste beelden te maken en kunnen je ondersteunen wanneer het nodig is. Bekijk de specificatiepagina Licht voor meer informatie.

VAN ALLE FACILITEITEN VOORZIEN IN DE STUDIO VLAKBIJ AMERSFOORT

In onze studio kun je gebruik maken van extra faciliteiten. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een ruime kleedkamer en een plek voor visagie? Of wil je je klanten een comfortabele plek bieden om mee te kijken tijdens de shoot? Dan kan dat!

We bieden een aparte kleed/vergaderruimte op de bovenverdieping. Hier kan ook een SDI verbinding worden opgezet zodat er boven live met de shoot kan worden meegekeken. Dit op een grote televisie in een relaxte setting! Bekijk de specificatiepagina space voor meer informatie.

PLOTS TOCH HANDJES TE KORT BIJ JE PRODUCTIE?

Wij helpen je graag in onze flexibele studio in Almere bij de productie en technische realisatie van een pakkende videoproductie. Heb je hulp nodig? Wij bieden video-oplossingen op maat aan, met de juiste vakmensen en materialen en wij hebben de ruimte en middelen om je tot in de puntjes te verzorgen.

Wil je meer weten of heb je al een project in gedachten? Wij denken graag met je mee. Bel ons gerust op (036 – 7670186) of stuur een e-mail via onderstaande knop!

VRAAG OFFERTE AAN
Foto van studio leeg
Foto van studio met achtergrond
Foto van studio ingericht
Foto van de keuken in de studio
Foto van drie lage zitjes in de studio
Foto van een shoot in de studio

ONZE FACILITEITEN

ALGEMEEN

Hoe groot is de ruimte, wat is er standaard aanwezig, wat zijn de kosten? Bekijk hier alle algemene informatie.

LIGHT DEPARTMENT

We hebben een uitgebreid pakket van licht & grip. Benieuwd naar de volledige equipment list? Klik hier.

ART DIRECTION

Meubilair, props en rekwisieten, hebben we ook! Je hoeft in de basis dus niet altijd zelf alles mee te nemen. Benieuwd? Klik hier.

Pixel By Pixel

We zijn bereikbaar op 036-7670186
of via [email protected]

 

Bezoekadres (op afspraak):

Pixel by Pixel
Markerkant 1011G
1316AA Almere
Nederland