Skip to main content

PROFESSIONELE STUDIO

EEN PROFESSIONELE EN FLEXIBELE STUDIO IN ALMERE

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE EN FLEXIBELE STUDIO IN ALMERE?

Pixel by Pixel beschikt over een studio van ca. 120m2 centraal gelegen in Almere om mooie videoproducties neer te zetten.

Je kunt bij Pixel by Pixel een studio huren die van alle gemakken is voorzien. Het is een fijne plek om te werken en waar alle ‘creatives’ hun hart op kunnen halen. Klik hier voor behind the scenes

DE FIJNSTE FILM EN FOTO STUDIO IN DE OMGEVING VAN ALMERE

Het is de ideale plek om allerlei soorten video’s te maken zoals: productvideo’s, portretvideo’s, employer branding video’s, promotievideo’s, bedrijfsvideo’s, unboxingvideo’s, inspiratievideo’s, commercials maar óók livestreams.

De studio is flexibel inzetbaar. Er zijn tal van mogelijkheden in de aankleding van de studio. Het is een hele comfortabele plek om lekker je gang te gaan en je klanten te ontvangen. Neem gerust contact op als je specifieke wensen hebt.

PAS DE GEWENSTE HUISSTIJL TOE IN VIDEO’S

Je kunt door middel van set dressing verschillende sets creëren, om het gevoel bij het merk of onderneming te versterken. We hebben een aantal modulaire en stoffen wanden die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Ook zijn er natuurlijk backdrops aanwezig in verschillende kleuren. Het is zelfs mogelijk wanden in een specifieke kleur te laten schilderen om deze passend te maken bij jouw merk. Ook is er een set met rekwisieten waar gebruik van kan worden gemaakt. Bekijk de specificatiepagina Art voor meer informatie.

VOLLEDIGE CONTROLE IN DE STUDIO IN ALMERE

Naast de aankleding heb je natuurlijk ook goed licht nodig om je set mooi uit te lichten. De studio beschikt over verschillend soorten licht om allerlei lichtplannen te realiseren en de juiste sfeer te creëren. Onze technisch specialisten hebben een uitgebreide kennis van belichting om de mooiste beelden te maken en kunnen assistentie bieden wanneer het nodig is. Bekijk de specificatiepagina Licht voor meer informatie.

EXTRA FACILITEITEN STUDIO ALMERE

In onze studio kun je gebruik maken van extra faciliteiten. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een ruime kleedkamer en een plek voor visagie? Of wil je je klanten een comfortabele plek bieden om mee te kijken tijdens de shoot? Dan kan dat!

We bieden een aparte kleed/vergaderruimte op de bovenverdieping. Hier kan ook een SDI verbinding worden opgezet zodat er boven live met de shoot kan worden meegekeken. Dit op een grote televisie in een relaxte setting! Bekijk de specificatiepagina space voor meer informatie.

KOM JE HANDJES TE KORT BIJ JE PRODUCTIE?

Wij helpen je graag in onze flexibele studio in Almere bij de productie en technische realisatie van een pakkende videoproductie. Heb je hulp nodig? Wij bieden video-oplossingen op maat aan, met de juiste vakmensen en materialen en wij hebben de ruimte en middelen om je tot in de puntjes te verzorgen.

Wil je meer weten of heb je al een project in gedachten? Wij denken graag met je mee. Bel ons gerust op (036 – 7670186) of stuur een e-mail via onderstaande knop!

VRAAG OFFERTE AAN
Foto van studio leeg
Foto van studio met achtergrond
Foto van studio ingericht
Foto van video opgenomen in de studio
Foto van de keuken in de studio
Foto van drie lage zitjes in de studio
Foto van een shoot in de studio

ONZE FACILITEITEN

ALGEMEEN

Hoe groot is de ruimte, wat is er standaard aanwezig, wat zijn de kosten? Bekijk hier alle algemene informatie.

LIGHT DEPARTMENT

We hebben een uitgebreid pakket van licht & grip. Benieuwd naar de volledige equipment list? Klik hier.

ART DIRECTION

Meubilair, props en rekwisieten, hebben we ook! Je hoeft in de basis dus niet altijd zelf alles mee te nemen. Benieuwd? Klik hier.

Pixel By Pixel

We zijn bereikbaar op 036-7670186
of via [email protected]

 

Bezoekadres (op afspraak):

Pixel by Pixel
Markerkant 1011G
1316AA Almere
Nederland