Skip to main content
PIXEL BY PIXEL INTRODUCEERT

EEN FILM- & FOTOSTUDIO IN ALMERE

EEN FILM & FOTOSTUDIO IN ALMERE

Pixel by Pixel introduceert een film- & fotostudio in Almere van ca. 120m2. Je kunt bij Pixel by Pixel een studio huren die van alle gemakken is voorzien. Het is een fijne plek om te werken en waar alle ‘creatives’ hun hart op kunnen halen. Klik hier voor behind the scenes

Het is de ideale plek om allerlei soorten video’s te maken zoals: productvideo’s, portretvideo’s, employer branding video’s, promotievideo’s, bedrijfsvideo’s, unboxingvideo’s, inspiratievideo’s, commercials maar óók livestreams.

De studio is flexibel inzetbaar. Er zijn tal van mogelijkheden in de aankleding van de studio. Het is een hele comfortabele plek om lekker je gang te gaan en je klanten te ontvangen. Neem gerust contact op als je specifieke wensen hebt.

MODULAIRE STUDIO

DE MEEST COMPLETE FILM- & FOTOSTUDIO IN ALMERE

Naast de aankleding heb je natuurlijk ook goed licht nodig om je set mooi uit te lichten. De studio beschikt over verschillende soorten licht om allerlei lichtplannen te realiseren en de juiste sfeer te creëren. Onze technisch specialisten hebben een uitgebreide kennis van belichting om de mooiste beelden te maken en kunnen assistentie bieden wanneer het nodig is. Bekijk de specificatiepagina Licht voor meer informatie.

ONZE FACILITEITEN

ALGEMEEN

Hoe groot is de ruimte, wat is er standaard aanwezig, wat zijn de kosten? Bekijk hier alle algemene informatie.

LIGHT DEPARTMENT

We hebben een uitgebreid pakket van licht & grip. Benieuwd naar de volledige equipment list? Klik hier.

ART DIRECTION

Meubilair, props en rekwisieten, hebben we ook! Je hoeft in de basis dus niet altijd zelf alles mee te nemen. Benieuwd? Klik hier.

Pixel By Pixel

We zijn bereikbaar op 036-7670186
of via [email protected]

 

Bezoekadres (op afspraak):

Pixel by Pixel
Markerkant 1011G
1316AA Almere
Nederland