Skip to main content

“90% van mijn kijkers klikt binnen 8 seconden weg”

 

Je hebt een prachtige video gemaakt! Iedereen is er druk mee geweest en de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar na het bekijken van de eerste resultaten zie je dat veel kijkers binnen een paar seconden al wegklikken! Waarom is dat?
Wees gerust, je bent niet alleen! Dit gebeurt bij heel veel video’s. Waar ligt dit nou aan en hoe voorkom je dit? Bekijk onze tip in de onderstaande video en voorkom dat veel kijkers wegklikken na een paar seconden!

WIJ ZIJN
PIXEL BY PIXEL

Pixel by Pixel is een creatief video content bureau.
Onze uitdaging: content maken met een helder verhaal dat aanslaat bij jouw doelgroep. Succesvolle video’s die bijdragen aan je korte en lange termijn doelstellingen; zoals het verhogen van je omzet, het aandacht vragen voor je campagne, product of event of het versterken van je merkimago. Wij denken graag met je mee en zijn graag jouw vaste video partner.

Gratis intake gesprek

We hebben nog veel meer tips voor je. Maar we gaan liever direct met je in gesprek over jouw video’s! Neem voor een gratis intake contact op met 036-7670186 of mail naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook je gegevens achterlaten op ons contactformulier.

[contact-form-7 id=”5731″]

Pixel By Pixel

We zijn bereikbaar op 036-7670186
of via [email protected]

 

Bezoekadres (op afspraak):

Pixel by Pixel
Markerkant 1011G
1316AA Almere
Nederland