Skip to main content

EMPLOYER BRANDING MET ACTIEF WERKT!

CASE IN BEELD

Employer branding video’s voor Actief Werkt!

Actief werkt! Uitzendbureau vroeg ons om diverse employer branding video’s te produceren voor een zomercampagne. Het doel, tijdelijke vakantie krachten werven voor diverse opdrachtgevers. Video’s die wij maken, zijn onderdeel van een grote online campagne, op diverse sociale kanalen, organisch en door middel van advertenties. Op deze pagina beschrijven we de rol van Pixel by Pixel in deze productie en hoe we samen met inmiddels vaste klant, Actief Werkt! video inzetten als marketing tool. Ben je er klaar voor? Let’s go!

HET PROCES

Concept

Hoe spreken we kandidaten die op zoek zijn naar vakantiewerk effectief aan? Het liefst met meerdere video’s binnen hetzelfde concept? Met die requirements hebben we twee concepten bedacht en is dat samen met Actief werkt! verder uitgewerkt. Een vlot proces en na twee calls hadden we een goede basis om de pre-productie te starten.

Productie

Met het concept gaan we aan de slag. Teksten schrijven! Wat gaan we opnemen? We kiezen een presentator, figuranten (waarvan deels medewerkers), maken een filmplan en kiezen een vestiging om te filmen. All set? We kunnen draaien! Met ons team gaan we op pad en zorgen we dat we met mooie beelden kunnen starten aan de montage.

Kunnen we live?

Yes, we kunnen live! Met de verschillende video’s kunnen we live en kan Actief Werkt! testen welke video het meest effectief is. Waar nodig passen we de bestaande videos daarop aan, om te zorgen dat we het hoogst haalbare resultaat halen.

HET RESULTAAT

“Onze zomercampagne was een succes! De video's zijn gebruikt als onderdeel binnen de grotere wervingscampagne en daarmee is het gelukt meer kandidaten te werven voor onze opdrachtgevers. We nemen video nu standaard mee in onze communicatie en de combinatie van tekst, fotografie en verschillende video's, werkt voor Actief Werkt! heel goed.”

Monara AlbergCommunicatieadviseur & Senior Marketing Project Manager

ACHTER DE SCHERMEN

Pixel By Pixel

We zijn bereikbaar op 036-7670186
of via [email protected]

 

Bezoekadres (op afspraak):

Pixel by Pixel
Markerkant 1011G
1316AA Almere
Nederland